ProWork Salland

“We verkopen geen spullen, maar gevoel, waardering of veiligheid

“Even wat spullen halen bij ProWork Salland!” We hebben de uitspraak wel eens voorbij horen komen. Rechtstreeks. Of in de wandelgangen. Natuurlijk zijn we er blij mee. Maakt ons niet uit hoe je het omschrijft. Maar zelf geloven we niet echt in het verkopen van een product. Zakelijk, zonder emotie. Nee, we verkopen een gevoel, een stukje waardering of iets van veiligheid. Voorzien van onze persoonlijke benadering, de vanzelfsprekende Sallandse service en de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Meedenken en verrassen

Via onze webshop bieden we je heel graag inspiratie, maar het verkopen doen we alleen in onze showroom. Dat is een bewuste keuze. We willen meer bieden dan het gangbare. Meer dan dertien in een dozijn. Natuurlijk kunnen wij dat ook leveren, maar er is zoveel meer mogelijk. En het is stiekem ook een beetje eigen belang.
Want wij halen onze voldoening uit het meedenken met de klant. Dat we hem of haar weten te verrassen. En dat we (een deel van) het werk uit handen nemen! Daar krijgen wij een kick van!

 

Onze werkwijze in 5 stappen

null

01.

Koffie

null

02.

Voorstel

null

03.

Passessie

null

04.

Productie

null

05.

Oplevering

Team ProWork!

Wij zijn team ProWork! Inmiddels 5 man/vrouw sterk! En daar is oprichter (2014)/eigenaar Tino Nijland best wel trots op. En dat mag! We hebben een mooie groei doorgemaakt. Een kwantitatieve groei om de kwaliteit te kunnen bewaken. Maak kennis met onze mensen

Bekijk wat ons team allemaal voor jou kan betekenen.

Wij helpen je graag verder!